Iskoristite priliku i sudjelujete na najtraženijim LLPA webinarima*.

Ovaj prosinac odaberite svoj od 8 ponuđenih termina te saznajte zašto je Copilot „The next big Microsoft thing“

Webinar je unaprijed snimljen ali vas u svakom terminu očekuje moderator uživo, u stvarnom vremenu, kako bi odgovorio na sva vaša pitanja na engleskom jeziku.

Istražite kako Copilot, integriran na ujednačen način s Microsoft 365 aplikacijama kao što su Word, Excel, Teams, Outlook i drugim, omogućuje da kvalitetno obavljate zadatke s brzinom i učinkovitošću.

Microsoft 365 Copilot pruža inteligentnu pomoć u stvarnom vremenu, omogućavajući korisnicima da unaprijede svoju kreativnost, produktivnost i vještine. Copilot je dizajniran u korist svima u organizaciji, od lidera do IT profesionalnih menadžera, Copilot nudi značajke koje olakšavaju zadatke, automatiziraju radne procese i poboljšavaju suradnju. Njegova prilagodljivost znači da se može prilagoditi jedinstvenim potrebama bilo koje organizacije.

*Leading Learning Partners Association međunarodno je udruženje obrazovnih organizacija  uspostavljeno još 2013. godine, a čiji je jedan od suosnivača Algebra. U 2020. LLPA je proglašen najboljim Microsoftovim edukacijskim partnerom, a danas broji 31 obrazovnu članicu iz 55 zemalja diljem svijeta.