Oblik izvođenja: Samostalno e-učenje

Jezik: hrvatski

Termin: Možete započeti odmah

Istina je da smo svi skloni stresu, pritisku i burnoutu. Razumijevanje onoga što ti izrazi predstavljaju i kako na nas djeluju, pomaže nam u ostvarenju životnog blagostanja. Ovaj tečaj pomoći će vam definirati stres, pritisak i burnout te će vas podučiti kako prepoznati načine na koje se oni pojavljuju. Moći ćete procijeniti svoj rad i stil života i tako pronaći prilike za poboljšanje. Također, saznat ćete vrijedne strategije za upravljanje posljedicama stresa, pritiska i burnouta. Do kraja tečaja bit će vam jasnije kako te sile utječu na vas – i što možete učiniti u vezi s njima.

Kako funkcionira e-učenje: Po uplati ćete na svoju e-mail adresu dobiti Internetsku adresu, korisničko ime i lozinku za pristup e-seminaru. U samostalnom e-učenju ne ovisite o tempu predavača niti drugih polaznika. Učiti možete kada i gdje god želite. Sami određujete svoj tempo učenja – koliko ćete se vremena zadržati na kojoj lekciji. Svaku lekciju možete ponavljati koliko god puta želite, a možete se, prema potrebi, uvijek vratiti i na prethodne lekcije. Nakon kupnje, e-seminar vam je dostupan odmah. Možete ga koristiti 30 dana bilo kada – svih 24 sata dnevno, čak i vikendom i praznicima. Nakon što završite sve lekcije, moći ćete preuzeti certifikat – potvrdu da ste uspješno završili e-seminar. Potvrdu možete spremiti na svoje računalo i ispisati na pisaču.

Način plaćanja: karticama, online. Za plaćanje na R1 račun na ime tvrtke ili virmanom preko uplatnice, molimo kontaktirajte nas na email korporativna@algebra.hr kako bismo vam izradili ponudu.

Posebne pogodnosti i uvjeti za tvrtke: Ovaj e-seminar možete kupiti po jedinstvenoj cijeni u paketu za neograničeni broj zaposlenika, a moguće ga je postaviti i na vaš sustav za e-učenje. Nemate sustav za e-učenje? Nema problema! Možete koristiti naš sustav, a možemo pripremiti i zaseban sustav za vašu organizaciju – na vašoj ili našoj infrastrukturi. Za ove i druge pogodnosti, molimo kontaktirajte nas na email korporativna@algebra.hr.

Prijavite se

Lokacija 


Trajanje: 1 sati