Oblik izvođenja: Samostalno e-učenje

Jezik: hrvatski

Termin: Možete započeti odmah

Zbog nje ste spremni raditi cijeli dan kako biste sklopili dogovor o prodaji. Ukratko, motivacija je razlog zašto radite to što radite. Motivacija potječe iz unutarnjih i vanjskih sila — a te su sile jedinstvene za svaku osobu. No, zašto bi menadžeri trebali učiti o motivaciji? Za početak, motivirani zaposlenici produktivniji su na poslu, sretniji i biraju dulje ostati u tvrtki. Dakle, kako menadžeri mogu motivirati zaposlenike? U ovome tečaju vidjet ćete koje vrste motivacije postoje. Također, upoznat ćete jedinstvene sile koje motiviraju pojedince — moći ćete upotrijebiti to znanje u korist svima.

Kako funkcionira e-učenje: Po uplati ćete na svoju e-mail adresu dobiti Internetsku adresu, korisničko ime i lozinku za pristup e-seminaru. U samostalnom e-učenju ne ovisite o tempu predavača niti drugih polaznika. Učiti možete kada i gdje god želite. Sami određujete svoj tempo učenja – koliko ćete se vremena zadržati na kojoj lekciji. Svaku lekciju možete ponavljati koliko god puta želite, a možete se, prema potrebi, uvijek vratiti i na prethodne lekcije. Nakon kupnje, e-seminar vam je dostupan odmah. Možete ga koristiti 30 dana bilo kada – svih 24 sata dnevno, čak i vikendom i praznicima. Nakon što završite sve lekcije, moći ćete preuzeti certifikat – potvrdu da ste uspješno završili e-seminar. Potvrdu možete spremiti na svoje računalo i ispisati na pisaču.

Način plaćanja: karticama, online. Za plaćanje na R1 račun na ime tvrtke ili virmanom preko uplatnice, molimo kontaktirajte nas na email korporativna@algebra.hr kako bismo vam izradili ponudu.

Posebne pogodnosti i uvjeti za tvrtke: Ovaj e-seminar možete kupiti po jedinstvenoj cijeni u paketu za neograničeni broj zaposlenika, a moguće ga je postaviti i na vaš sustav za e-učenje. Nemate sustav za e-učenje? Nema problema! Možete koristiti naš sustav, a možemo pripremiti i zaseban sustav za vašu organizaciju – na vašoj ili našoj infrastrukturi. Za ove i druge pogodnosti, molimo kontaktirajte nas na email korporativna@algebra.hr.

Prijavite se

Lokacija 


Trajanje: 1 sati