Oblik izvođenja: Samostalno e-učenje

Jezik: hrvatski

Termin: Možete započeti odmah

Ono nam pomaže razumjeti kakav je naš utjecaj na radnom mjestu, kako nas drugi vide te kako možemo biti bolji. No, taj čin nije uvijek jednostavan. Ako Vam pomisao na davanje povratnih informacija stvara nelagodu, niste sami. Stoga, kako prebroditi nervozu i podijeliti jasnu, suosjećajnu i sažetu poruku? U ovom tečaju naučit ćete što su povratne informacije, zašto su vrijedne i kako prevladati strah od dijeljenja takvih informacija. Također, naučit ćete – korak po korak – kako prenijeti učinkovitu poruku i nositi se s nepovoljnim reakcijama.

Kako funkcionira e-učenje: Po uplati ćete na svoju e-mail adresu dobiti Internetsku adresu, korisničko ime i lozinku za pristup e-seminaru. U samostalnom e-učenju ne ovisite o tempu predavača niti drugih polaznika. Učiti možete kada i gdje god želite. Sami određujete svoj tempo učenja – koliko ćete se vremena zadržati na kojoj lekciji. Svaku lekciju možete ponavljati koliko god puta želite, a možete se, prema potrebi, uvijek vratiti i na prethodne lekcije. Nakon kupnje, e-seminar vam je dostupan odmah. Možete ga koristiti 30 dana bilo kada – svih 24 sata dnevno, čak i vikendom i praznicima. Nakon što završite sve lekcije, moći ćete preuzeti certifikat – potvrdu da ste uspješno završili e-seminar. Potvrdu možete spremiti na svoje računalo i ispisati na pisaču.

Način plaćanja: karticama, online. Za plaćanje na R1 račun na ime tvrtke ili virmanom preko uplatnice, molimo kontaktirajte nas na email korporativna@algebra.hr kako bismo vam izradili ponudu.

Posebne pogodnosti i uvjeti za tvrtke: Ovaj e-seminar možete kupiti po jedinstvenoj cijeni u paketu za neograničeni broj zaposlenika, a moguće ga je postaviti i na vaš sustav za e-učenje. Nemate sustav za e-učenje? Nema problema! Možete koristiti naš sustav, a možemo pripremiti i zaseban sustav za vašu organizaciju – na vašoj ili našoj infrastrukturi. Za ove i druge pogodnosti, molimo kontaktirajte nas na email korporativna@algebra.hr.

Prijavite se

Lokacija 


Trajanje: 1 sati