Prijave za INA ANI Hackathon!

Prijavite se za jedinstveni INA ANI Hackathon i osvojite nagradu od čak 40.000 kn!


Važna obavijest:
Sukladno preporukama Kriznog stožera RH o izbjegavanju javnih okupljanja u zatvorenom prostoru zbog mogućnosti širenja COVID-19, donesena je odluka o odgađanju INA ANI Hackathona. Novi termin održavanja Hackathona objavit ćemo naknadno, u skladu s preporukama i čim se zdravstvene okolnosti poprave.
Sve dosadašnje prijave za INA ANI Hackathon su arhivirane, hvala vam na svakoj od njih, sve ćemo ih pažljivo obraditi. Slobodno se prijavljujte i dalje, jer obećajemo – ovo će biti najbolji Hackathon ikada!


INA ANI Hackathon prilika je koja se ne propušta! Jer, ovaj Hackathon može promijeniti puno toga. Zato se svakako prijavi ako imaš neku sjajnu, drugačiju, otkačenu, neostvarivu, nezamislivu, super kreativnu ideju koja ima veze s kružnom ekonomijom, obnovljivim izvorima energije, solarnim elektranama, snagom vjetra, bio energijom…ili s bilo čime što se veže uz vodik, dušik, prirodni plin ili bilo koje drugo agregatno stanje.

Ali, javi se i ako sanjaš i o nečemu što nismo spomenuli i što nam uopće i nije palo na pamet, a za tebe je najvažnija stvar na svijetu. Jednostavno – imaš ideju, javi nam se!

INA ANI Hackathon nešto je potpuno drugačije – prilika za pojedince ili već oformljene timove da intenzivno i punom kreativnom snagom žive i rade, u Algebra LAB-u, pod budnim okom stručnjaka i mentora i da se natječu za nagradu od čak 40.000 kn!


  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Algebra Lab INA_logo-300x151 Prijave za INA ANI Hackathon! Algebra Lab logo_ANI-production_cro-300x200 Prijave za INA ANI Hackathon! Algebra Lab HGK_COR-logo_RGB_osnovni-300x152 Prijave za INA ANI Hackathon!

Newsletter

Sign up for our newsletter do be the first to know the latest news in the world of technology do innovation.